Wednesday, April 11, 2012

Kenangan gengseni_fNe

Assalamualaikum..

yana nak share kenangan berharga yana..so enjoy the pic.

  • Chui fang dengan Jie Ting selalu ajar yana n twinz yana tulisan cina..eum cikgu tak ada mase tu hihi..
  • Jie Ting n Chui Fang pon belajar tulisan jawi tau..
  • you know what Jie Ting won for pertandingan tulisan jawi kat sekolah..Congrate!!



  • Baju purple yang maniz tu Deqna,yang handsome tu pulak name dia goh
  • Dioranglah yang mudahkan yana dengan lia nak tuntut ilmu
  • Deqna selalu tumpangkan yana ngan twinz pergi tution
  • kat rumah goh lah kitaorang study group
  • thank yoo00uuu soo00 muchhh!!
  • eurm..Min sun pon slalu bagi gula-gula kat yana masa study grup..thanks min sun!!

  • Chui fang buat sendiri kad bday ni untuk yana,lurve it soo muchhh!!!
  • pagi2x datang sekolah tengok kad ni terselit kat atas meja yana..really suprise!!
  • Mase tu yana cari chui fang,tapi dia tak datang sebabtu dia selitkan kat meja yana..thanks CF

  • yana terkejut bile tiba2x terjumpa sampul kad ni dalam fail yana
  • rupenye dari chui fang..(^_^)
  • yana wondering jugak kenapa chui fang tak ucap selamat hari raye kat yana,rupanya chuifang dah bagi dulu kad tu..senyap2x je letak kat fail yana..hihi
  • kad raye dari puteri..^^
  • puteri sungguh2x hias sampul kad raya tu semata-mata nak bagi kat yana n twinz yana..thankz a lot puteri!!


  • sanggup jie ting bagi notes ni untuk bukti kan Kim Tak Gu watak dalam cerita korea(roti)tu lebih handsome dari Yana punya lee dong hae..hihi
  • notes ni untuk rujukan yana cari gambar kim Tak Gu dalam internet,supaya tengok sendiri dengan mata kepala yana yang KIM TAK GU more hansom dari LEE DONG HAE

  • Cutenya!!jie ting yang buat untuk yana..
  • Sebab mase tu yana tengah stress sebab exam!!hihi


  • Ini pon jie ting buat untuk yana ..so sweet kan!!
  • yana ingatkan jie ting buat apelah dlm library main gunting-gunting
  • rupenya buat snow, siap rujuk buku lagi..hihi
  • cikgu zanitah suruh buat nilam,tapi pergi buat karja lain pulak dia..

  • Kata-kata semangat dari puteri kat blakang modul math..><
  • Siap bagi signiture gedabak besar..haha..
  • Alhamdulillah,most of us got A for math!!a lot improvement ..
Itulah kenangan geng seni_fNe..really lurve you guys so so so so mmuuuccchhh!!

wassalam..

Photobucket

2 comments:

Mama Sheng™ said...

Wah !! congrats dpt A in Math..
me just B ..hehe:)

liyana said...

welcome Mama Sheng™ ...ni semua jasa cikgu..B also ok..B for BEST!!(^_^)