Monday, May 7, 2012

keliru


Assalamualaikum..

Yana dah check UPU..Alhamdulilllah yana dapat diploma sains geomatik (sistem maklumat geografi) kat UiTM.Matrik pon yana dapat jugak,tapi PDT (PROGRAM 2 TAHUN)..ape pon yana bersyukur sangat-sangat..sebab yana tak sangka langsung boleh dapat matrik,mane tak nya yana punya result addmath teruk..sebelum keluar result permohonan matrik lagi,yana dah beritahu cikgu, yang yana memang confirm tak dapat matrik..tapi Alhamdulillah,Dia maha pemurah..Betul cakap cikgu Aini,jangan susah hati sebab Dia sentiasa membantu hambaNya.Yana masih tak tahu nak pilih yang mana..tapi mungkin yana masuk matrik sebab twinz yana masuk matrik jugak (PST)..Kalau nak ambik diploma ,yana tak sama U dengan twinz yana,dia dapat UPM Sarawak..nanti susah pulak parents yana nak hantar..macammana pon kena banyak berdoa mohon petunjuk yang mana paling baik untuk kita..Yana ucapkan Good luck kat semua clazz mate yana_Best crew!! walau kat mana pon kita semua belajar,as long as niat kita ikhlas kerana Dia..InsyAllah Dia akan tunjukkan jalan..Semoga niat untuk menuntut ilmu dipermudahkan..Amin..

Wassalam..,


Photobucket

2 comments:

jia creatifelt said...

selmt belajar...

liyana said...

tq.jia..^^..doakan yana bjaye yew!!YANA tolak twrn uitm kat perak tu n mde final decision yg yana nk masuk matrik johor..hopefully semuanya dipermudahkan..Amin~